Näköpiste Polar Print Oy

 • Näköpiste Polar Print Oy on suomalainen näkemisen ja lukemisen apuvälineisiin erikoistunut asiantuntijayritys. Toimistomme sijaitsee Helsingissä, mutta toimialueemme kattaa koko Suomen ja käymme maakunnissa ympäri vuoden.

  Yrityksemme historia alkaa vuodesta 2000, jolloin ruotsalainen näkemisen apuvälineiden tuonti- ja myyntiyritys Polar Print Försäljning AB perusti Suomeen tytäryrityksen. Olemme siis toimineet alalla yli 20 vuotta ja kehittyneet sen teknisen vallankumouksen rinnalla tuotteittemme todellisiksi asiantuntijoiksi.

  Tehtävämme

  Tehtävämme on auttaa jokaista asiakasta saamaan parhaan ratkaisun omien tarpeittensa ja haasteidensa mukaan. Paras ratkaisu on muutakin kuin tekninen laitetyyppi: suurentava, puhuva, piirtävä tai muuten apua tuova – käyttäjät kaipaavat yleensä aina myös tukea laitteensa hyödyntämiseen mahdollisimman hyvin.

  Tämän vuoksi Näköpiste kulkee rinnallasi koko matkan tarvekartoituksesta käyttäjätukeen asti. Me keskustelemme, autamme maksusitoumuksen tai rahoituksen hakemisessa, asennamme, opastamme ja tuemme käyttöä aina tarvittaessa. Ja jos jokin muuttuu, joko näkemisessä tai vaikkapa töissä tai koulussa, olemme jälleen valmiina auttamaan tilanteen ratkaisemisessa parhaalla tavalla.

  Asiantunteva tiimi

  Näköpisteen kuusihenkinen asiantuntijatiimi toimii yhdessä saumattomasti, ja siksi jokainen heistä voi auttaa asiakasta eteenpäin. Lisäksi heillä on yksilöllistä erikoisosaamista eri alueilta, ja siten asiakkailla on mahdollisuus saada neuvoja myös vaativiin kysymyksiin apuvälineensä käytettävyydestä.

  Me uskomme yhteistyöhön, osaamisen jakamiseen ja kehittymiseen. Tärkeintä on, että lopputuloksesta tulee aina mahdollisimman hyvä. Siksi olemme monessa mukana ja avoimia uusille tilaisuuksille. Ollaan yhteyksissä!