Apuvälinetarpeen kartoitus

 • Apuvälineen tarvekartoitus on tärkeä vaihe, sillä sen avulla asiakkaalle varmistetaan sopivimmat apuvälineet. 

  Näköpiste tekee apuvälinetarpeen kartoituksia sekä heikkonäköisille että sokeille asiakkaille. Myös lukivaikeuksiin soveltuvien apuvälineiden tarvekartoitus kuuluu palveluihimme. Lisäksi meillä on kokemusta kuulonäkövammaisten ja monivammaisten asiakkaiden apuvälineohjauksista ja -kartoituksista.

  Kartoitus voi tulla ajankohtaiseksi paitsi ennen ensimmäisen vaativan apuvälineen hakemista myös vaikka silloin, kun työpaikan olosuhteissa tapahtuu muutos, opiskelupaikka tai oppiaine vaihtuu tai apuvälineeseen tulee päivitys. Uusi kartoitus on tarpeen myös näkötilanteen muuttuessa.

  Kartoituksessa etsitään keskustelemalla ja kokeilemalla sopivat apuvälineet, selvitetään käytössä mahdollisesti olevien apuvälineiden toimintakunto ja soveltuvuus sekä arvioidaan tarvittavan käytönohjauksen määrä. 

  Voimme auttaa myös kartoituksessa suositeltujen apuvälineiden hakemisessa tai hankinnassa. Ota yhteyttä, kun mietit, onko sinulla tarvitsemasi apuvälineet näkemiseen ja lukemiseen.

  Tavoitat meidät soittamalla numeroon 09 6150 0124 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@polarprint.fi. Voit myös jättää meille viestin 
  Ota yhteyttä -lomakkeellamme.