Palvelut

Apuvälineohjaus

Apuvälineohjaus kattaa palvelut erilaisten vaihtoehtojen esittelystä hankitun laitteen käyttöönottoon ja käytönohjaukseen. Sen avulla varmistamme yhdessä, että saat käyttöösi parhaiten sopivat apuvälineet ja osaat käyttää niitä mahdollisimman hyvin.

Lue lisää apuvälineohjauksesta

Apuvälinetarpeen kartoitus

Tarvekartoitus on tutkimus, jossa selviää mitkä apuvälineet auttavat sinua parhaiten. Pääset kokeilemaan eri laitetyyppejä ja mallivaihtoehtoja asiantuntijamme kanssa. Kartoituksen jälkeen saat apuvälinesuosituksen, jonka perusteella voit esimerkiksi tehdä apuvälinehakemuksen.

Lue lisää apuvälinetarpeen kartoituksesta

Asennus- ja huoltopalvelut

Asennus- ja huoltopalveluihimme kuuluvat elektronisten apuvälineiden saattamisen käyttövalmiiksi sekä esimerkiksi vanhempien laitteiden toimintakunnon ja säätöjen tarkastus.
Lue lisää asennus- ja huoltopalveluista

Asiantuntijaluennot

Kokeneet asiantuntijamme tulevat mielellään pitämään myös luentoja tai kokonaisia koulutuspäiviä näkemisen ja lukemisen haasteista ja apuvälineistä. Ota yhteyttä, niin ideoidaan yhdessä!

Lue lisää asiantuntijaluennoista

Apuväline-esittelyt

Apuväline-esittelyt tarjoavat konkreettisen katsauksen apuvälineisiin ja niiden mahdollisuuksiin. Osallistujien mukaan suunnitellut esittelyt tuovat tarvittavat tuotteet lähelle ja antavat tietoa ja uusia ideoita apuvälineiden hyödyntämiseen.

Lue lisää apuväline-esittelystä