Apuvälineohjaus

 • Apuvälineohjaus kattaa palvelut erilaisten vaihtoehtojen esittelystä hankitun laitteen käyttöönottoon ja käytönohjaukseen joko alkuvaiheessa tai myöhemmin, kun apuvälineen hyödyntämistä halutaan syventää.

  Apuvälineen käyttöönotto

  Uuden apuvälineen tehokas käyttäminen ei ole aina itsestään selvää. Laitteet on suunniteltu tarjoamaan mahdollisimman suurta apua, ja se voi edellyttää erilaisen käyttötavan omaksumista tai oman toimintatavan muuttamista. Siksi kaikkien apuvälineiden käyttöön voi saada ohjausta.

  Näköpisteen kokeneet ohjaajat auttavat mielellään laitteiden käyttöönotossa ja uusien toimintojen oppimisessa. Itsekin apuvälineitä käyttävinä he tietävät, kuinka laitteista saa eniten hyötyä ja mitä kenties tarvitaan, jotta niiden koko kapasiteetti on käytettävissä. 

  Käytönohjaus myöhemmin

  Käytönohjausta voi ja kannattaa hakea laitteen koko käyttöiän ajan. Käytönohjaus voi olla myöhemmin tarpeen esimerkiksi silloin, kun olemassa olevan laitteen ohjelmistoihin tai järjestelmiin tulee päivityksiä. Lisäksi käytönohjauksessa voi tulla esiin myös muita päivitys- tai hankintatarpeita, ja silloin on edetä myös niiden osalta.

  Ota yhteyttä, kun pohdit uuden apuvälineen hankkimista tai tarvitset neuvoja nykyisen apuvälineen käyttämiseen.

  Tavoitat meidät soittamalla numeroon 09 6150 0124 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@polarprint.fi. Voit myös jättää meille viestin 
  Ota yhteyttä -lomakkeellamme.