Lentokoneessa onpi tunnelmaa

Blogi 14.05.2024 11:00
Lentokoneessa onpi tunnelmaa, ainakin silloin kun Näköpiste Polar Printin porukka on kyydissä. Pian on taas se aika vuodesta, kun delegaatiomme lähtee kohti Saksaa, Frankfurtia ja siellä järjestettävää SightCity -apuvälinetapahtumaa. SightCity järjestetään tänä vuonna 15.-17.5. ja meidän tiimimme lähtee matkaan keskiviikkona, eli kerrankin sanonta "nyt eikä 15. päivä" on paikkansapitämätön.

SightCity on yksinomaan näkemisen apuvälineisiin keskittyvä tapahtuma ja siellä näkee aina kaikenlaista mielenkiintoista. Viime vuonna toimme sieltä tuliaisina FeelSpace -värinävyön, Hable One -näppäimistön ja tietenkin Manun ja Pingun eli Mano Edun ja Hark Readerin, joista oli juttua viime apuvälinemessujen aikaan.

Tänä vuonna luvassa on messutiimin päivityksiä matkan varrelta sekä Facebookiin että blogiin. SightCityn jälkeen luvassa on kiertue, joka kulkee nimellä kurkistus tulevaan. Se, mistä kiertueella puhutaan tai missä ja milloin kiertävä tiimimme nähdään, ei ole vielä täysin selvillä. Tarkoitus on puhua apuvälinealan uusista tuulista ja esitellä joitakin Frankfurtin löytöjä. Joten aiheet selviävät tarkemmin Frankfurtin reissumme jälkeen.   Olemme luvanneet aloittaa Pohjois-Savon näkövammaisten kevätkokouksesta 31.5. ja tulemme mielellämme kylään yhdistyksiin ja tapahtumiin - minne vain meidät kutsutaan. Mikäli haluatte meidät kylään, soittakaa tai laittakaa viestiä Johannalle, joka koordinoi kiertuetta.Takaisin blogiin